O.L.V. van de Rozenkrans & Albertus de Grote

Gelegen aan de rand van de mooie wijk Blijdorp is onze kerk het eerste opvallende gebouw dat je ziet, komende van de A13 of A20.

Bezoekers van de vieringen op zaterdagmiddag komen hier vaak al tientallen jaren en kennen elkaar van haver tot gort. Geven aandacht aan elkaar en hulp als dat nodig is. Kennen ook de diverse priesters en paters die hier langere of kortere tijd werkzaam waren.

Nu de wijk aan het ‘verjongen’ is hopen wij dat ook deze nieuwe bewoners deel uit willen maken van onze geloofsgemeenschap. Vrijwilligers zorgen voor allerhande zaken, van bloemengroet bij ziekte tot een liturgiegroep tot het zetten van de koffie na afloop van de diensten.

een kerk die deel uitmaakt van de wijk en haar bewoners

De wereldwinkel is met ingang van 2020 gesloten. Van de winst hebben vele goede doelen in de loop der jaren geprofiteerd.
Een kerk waar je je thuis voelt!

Laat een berichtje voor ons achter

Bericht aan het versturen.
Bedankt voor je bericht.
Er is iets fout gegaan bij het versturen!