19.11.2020 Parochie 1

Kerstactie
Voedselbank

Voor de jaarlijkse Kerstactie van de Voedselbank doen we weer een vriendelijk verzoek ook dit jaar boodschappen mee te nemen naar de kerk. In De Kleine Johannes leest u er meer over.

U kunt dit doen op zondag 22 november en 29 november. Maar misschien kunt u door de maatregen op deze zondagen niet naar de kerk komen; u kunt dan ook boodschappen brengen (of laten brengen) tijdens de kerkopenstelling op de donderdagochtenden 19 en 26 november.

Wij willen pakketten samenstellen met voor ieder gezin deze boodschappen:

Olijfolie thee pastasaus shampoo

rijst vis in blik macaroni wasmiddel

koffie KIPPENsoep in blik cruesli een OV chipkaart!

Stevige z.g. BAS-boodschappentassen zijn ook erg welkom.

Als u het bezwaarlijk vindt om zelf inkopen te doen, dan zijn we blij met een financiƫle bijdrage waarvan wij inkopen kunnen doen. Overmaken kan naar bankrekening NL95INGB0000502807 van: Giften en speciale acties Parochie H Johannes. Vermelden: Kerstactie Voedselbank.