04.11.2021 Parochie 1

Expositie
Op weg naar de winter
Bert Kuipers

Maandag 8 november gaan we aan het werk om de tentoonstelling in te richten van mijn schilderijen onder de titel Op weg naar de winter. Citykerk
Het Steiger is de gastvrije ontvanger. Ze hebben daartoe een prachtige kloostergang waar het goed mediteren is en kunstkijken. Schilderijen in de herfsttijd en met echte sneeuw, zelfs enkele in Rotterdam geschilderd, maar ook in andere landen. Daarnaast een reeks ingelijste cartoons die zijn gemaakt voor verschillende tijdschriften of andere publicaties, vooral met het oog op Advent en Kerst.
De expositie gaat open op zaterdag 13 november en blijft tot en met Driekoningen, 2 januari 2022. Te bezoeken elke dinsdag en zaterdag tussen 12.00-16.00 en zondag rond de viering die om 9.30 begint.

Feestelijke opening op zaterdag 13 november, 15.00u door Anton Hendriks, met een glas wijn of fris. Plaats: Kerk van het Steiger, Hang 18.

Bert Kuipers (uit: een levensbericht van de Westzeedijk, 02-11-2021)